Om oss

Vår vision
Vår vision

Vårt mål är att ge våra kunder möjlighet att bli ledande inom sina respektive branscher och sätta standarden för ansvarsfulla och hållbara affärsmodeller.

Magnus Burvall

Presentation
Konsult

Magnus Burvall

Utbildning

Kungliga Tekniska Högskolan (KTH)

Master of Science, industriell ekonomi och organisation

Stockholms universitet

Kurser i företagsekonomi och ekonomi

Hur vi hjälpte andra organisationer att lyckas

Program för teknikdriven transformativ förändring

Skräddarsydda program som vägleder företagare genom nyanserna i implementeringen av AI-teknik, så att de inte bara är deltagare utan även ledare i branschens omvandling.

Utvärderingar av AI-beredskap

En strömlinjeformad utvärdering för att mäta ett företags beredskap för AI-integration, identifiera områden för omedelbar påverkan och långsiktig tillväxt samt skapa förutsättningar för strategisk AI-användning.

Anpassad utveckling av AI-strategier

Utforma skräddarsydda AI-strategier som är anpassade till individuella affärsmål och marknadsdynamik, så att småföretag kan navigera i AI-landskapet med tillförsikt och strategisk insikt.

AI i marknadsföring och försäljning Pilotprojekt

Lansering av riktade pilotprojekt som visar hur AI kan revolutionera marknadsförings- och försäljningsarbetet och ge konkreta resultat och skalbara modeller för småföretagens framgång.

"Vi vill utnyttja kraften i artificiell intelligens för att vägleda företag genom den komplicerade digitala omvandlingen och säkerställa att de fortsätter att ligga i framkant inom sina branscher"

Magnus Burvall

Grundare av Syntesia